Košarica

 

Št. prod.: 0

 
 

Za svojega otroka izberite dobre vaje za matematiko

Za svojega otroka izberite dobre vaje za matematiko

Bi želeli, da vaš otrok uporablja spletno vadnico, pa se na vaši šoli niso odločili za uporabo v razredu?   Izberite samostojni dostop.

Spletna vadnica MOJA MATEMATIKA:

  • ima velik nabor spletnih nalog
  • daje hitro povratno informacijo o uspešnosti
  • je za otroke privlačna
  • starši lahko spremljate doseganje učnih ciljev

Spletne naloge so otrokom v izziv in veselje. Ko jih rešujejo, se zlahka in hitro učijo.
Reševanje nalog bo pritegnilo tudi vas!

Dostop do spletne vadnice je vezan na tekoče šolsko leto in se začne 1. septembra in konča 31. avgusta.

 
 
 

Izjave staršev

"Hčerka Petra je letos maja prinesla iz šole uporabniško ime in geslo za spletno vadnico Moja matematika. Skupaj sva se prijavili v program in obe sva bili takoj navdušeni nad izvirnimi in raznovrstnimi igrami za matematiko. Petra pred tem ni želela reševati matematičnih nalog, no naredila je samo tiste naloge, ki so jih morali rešiti za domačo nalogo, samo te in nobene več. Odkar pa se je vpisala na vašo spletno vadnico pa je navdušena. Vsak dan me prosi, če se lahko prijavi, da bo dobila čim več čebelic.

Njeno znanje je vidno napredovalo, poštevanka ji sedaj ni več noben problem. V mesecu maju se je tako potrudila, da je rešila vse naloge, ki jim jih je dala učiteljica v šoli plus ogromno drugih nalog, ki jih je ponudil računalnik, da bo prejela zlato mesečno medaljo.

Program je odlično zasnovan, da otroka brez prisile in nehote motivira."

Marija Dolenc

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.