Košarica

 

Št. prod.: 0

 
 

Vizitka

Naziv: Spletna založba, Zvonka Kos s.p.
Naslov: Cesta v Mestni log 40a, 1000 Ljubljana
Telefon: 041 725 432
Matična številka: 6206662000
Davčna številka: 88548902
Davčni zavezanec: DA
Transakcijski račun: SI56 0204 5026 0044 581 (NLB d.d., Ljubljana)

 
 
 

Spletno vadnico sem zasnovala in vsebinsko pripravila Zvonka Kos. zvonka.kos@moja-matematika.si Na osnovi izkušenj in idej, ki jih kot dolgoletna urednica učbenikov (DZS in Modrijan), revije Naravoslovna solnica in e-gradiv (Modrijan, Videofon) zbiram na področju e-izobraževanja, se mi je porodila zamisel o pripravi slovenske spletne vadnice, ki bi bila v podporo učenju in poučevanju matematike na razredni stopnji.

Spletno vadnico so pomagale oblikovati učiteljice Jana Cimerman in Dragica Vračun Hercog, OŠ Hruševec-Šentjur, Mateja Miklavčič, Katja Briški, Natalija Ružič, Kristina Šolmajer in Petra Likar Jan, OŠ Kolezija, Ljubljana, Alenka Agrež, OŠ Koseze, Ljubljana, Urška Bučar OŠ Dolenjske toplice, Majda Vehovec OŠ Šenčur.

Grafična podoba spletne vadnice in ilustracije so delo arhitekta Davorja Grgičevića, ki ima prek 15 let izkušenj z ilustriranjem in oblikovanjem učbenikov ter delovnih zvezkov za osnovno šolo. Ilustracije so prispevali tudi Matej de Cecco, Jaka Vukotič in Marko Menart.

Spletne naloge so v Flashu pripravili programerji: Matej Šranc, Rok Čančer, Andraž Jalovec, Marko Menart in Peter Sodja ter prispevali k dobri uporabniški izkušnji.

Postavitev spletne trgovine in spletne vadnice na medmrežje pa je delo spletnePOSTAJE, d.o.o., ki je z izostrenim čutom za izdelek in sodelovanje prispevala h kvaliteti in uporabnosti.

Veliko veselja z matematiko vam želimo,

Zvonka Kos, prof. fizike

logo MM - R

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.